Hi there Assalamualaikum,

Particular tutorial kali ni, kakfaz buat khas bagi mereka yang nak membina masjid / melangsungkan perkahwinan tetapi teringin nak make-up sendiri. Mungkin bagi sesetengah wanita, make-up sendiri dihari perkahwinan lebih bermakna kan? Tapi, korang kene pandai allocate masa supaya tak kelam kabut. Bagi yang ada funds lebih dan nak merasa title β€œraja sehari” tu, lebih baik hire makeupartist supaya kekal tenang dan effectively opinion gituuu.

So, ini adalah listing product yang kakfaz gunakan :
1. Face mist Mario Badescu
2. Vit C Gel Moisturizer FAZSBEAUTY ( boleh beli kat www.fazsfaozi.com)
three. Primer Tom Ford
four. Corrector Age Rewind Maybelline code Caramel
5. Foundation Estee Lauder code Sand
6. Tarte Shape Tape Concealer Medium & Mild
7. Shading Bobbi Brown code Traditional Brown
8. Free Powder Laura Mercier
9. Feathers Eyebrow Wax
10. Silky Girl Eyebrows Pencils
eleven. Gentle Happen Mac Cosmetics
12. NARS Eyeshadow Palette
thirteen. Urban Decay Glitter code Situation Cowboy
14. Eyeliner Broad Dusky FAZSBEAUTY ( boleh beli di www.fazsfaozi.com)
15. Mascara Catrice
16. Blusher Tomford & NARS Orgasm
17. Lipstick MAC Girl Be Staunch
18. Repair Plus MAC Cosmetics

For business enquiries, contact me at :
fazs.faozi@gmail.com

Prepare me at :
Instagram : @fazs.faozi
Twitter : @fazs.faozi
Tiktok : @kakpaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *